Bejelentéswww.ashleytisdale.5mp.eu
Minden ami Ashley Tisdale

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Ashley Tisdale izzadásgátló reklámkapmánya ?!

Ashley Tisdale ismét reklámoz, ezúttal azonban nem csak az arcát adta, hanem a hangját is. A Degree Girl dezodorgyártó cég egy sor dalt is felvett az új termék miatt, melyeket a DegreeGirl.com oldalról bárki le is tölthet. A kapmány ideje alatt történetíró versenyt is rendeznek, melyben egy "izzasztó" szituációjukat írhatják le a rajongók, akik közül a nyertes személyesen is találkozhat Ashley-vel Los Angelesben.

Már készül a High School Musical 4. része!

A világszerte, így hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendő High School Musical sorozat 3. része még be se került a mozikba, a Disney stúdiója már el is kezdte a negyedik rész forgatását. A siker szinte garantált, hiszen ha csak a musical film hivatalos filmzene albumának eladásait vesszük figyelembe, már megérte a sorozat elindítása a film bevételeiről nem is beszélve. Rich Ross a Disney Channel Worldwide gigavállalat vezérigazgatója a napokban elmondta, hogy már a készül a High School Musical negyedik része. „Ez inkább olyan lesz mint egy tv-film, ellentétben a 3. résszel.” –árulta el a főmufti. Az már biztos, hogy a harmadik részben ismerős arcokkal fogunk találkozni, hiszen az első két bombasikert hozó epizódnak szereplői is megjelennek majd a filmvásznon, ám azt egyelőre még nem tudni, hogy a 4. részben is ők játszanak-e, vagy esetleg a harmadik rész mellékszereplői vállnak-e végül főszerepelővé. És hogy mit is jelent a High School Musical a Disney Channel csatorna számára számokban? A második résszel végleg beérett a siker, hiszen minden eddigi rekordot megdöntve, a tévé-premierre több mint 18 millióan voltak kíváncsiak és a tavalyi évben mindezzel Disney Channel a kábeltévék rangsorolásában az abszolút első helyre ugrott. A csatorna vezetői most abban reménykednek, hogy a harmadik és a negyedik rész is hasonlóan sikeres lesz világszerte.

Ashley Tisdale ismét egy musicallel próbálkozik ?!

Mivel ugye Hollywood kifogyott a friss ötletekből, ezért most éppen azt találták ki, hogy az 1989-es vígjátékot, a Tini boszorkányokat dolgozzák fel, amiben Ashley lesz a főszereplő. A vicces az, hogy az eredeti változatban a főszereplő, Robin Lively nem is énekelt, ám a HSM sztár kedvéért átírták az egész filmet. Eredetileg csak a többi lány énekelt, de aztán a stúdió rájött, hogy én tudok énekelni, és ezért teljesen átdolgozták a forgatókönyvet, hogy inkább musical legyen. A forgatást a tervek szerint év végén kezdjük… Nagyon várom már, szerintem nagyon jó móka lesz! Az eredeti film rajongói imádni fogják a filmet, ami amúgy modernizálva lesz. A film egyébként egy olyan magányos gimis lányról szól, aki varázserejét felhasználva népszerűvé válik és még a suli legmenőbb pasiját is elbűvöli. Kíváncsian várjuk a végeredményt, reméljük ez jobban sikerül majd mint a legtöbb filmfeldolgozás…


Szavazás

Szijjasztok!   


A honlap neve www.ashleytishdale.5mp.eu.


Ez az oldal teljes mértékben Ashley-ről szól


Tudom , hogy a Tishdale-t nem h-val kell leírni , de sajnos olyan oldal amin helyesen van leírva a neve olyan már van.( www.ashleytisdale.5mp.eu nézd meg semmi sincs az oldalon csak azért van , hogy mások ne tudjanak ilyen nevű oldalt csinálni!) Ezért adtam neki ezt a nevet.


Nos , jó szórakozást kívánok a honlaphoz! Itt mindent megtaláltok ami Ash-el kapcsolatos !


Csak három kérésem van:


4745


 


as


 


5


Egy jó szám és egy jó klip : Zene : Ke$ha V.I.P :


http://www.youtube.com/watch?v=dz0Fo6b6Uqw


 


 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!